STUDENTSTÄDNING SUNDSVALL

STUDENTSTÄDNING SUNDSVALL

När man studerar kan det ibland vara väldigt tidskrävande och det kan för många innebära en hög studiebörda, vilket kan leda till att städningen inte riktigt sköts som den borde. Då det är vanligt att studenter har sämre marginaler i sin ekonomi och erbjuder vi städning till reducerat pris. Vare sig du bor ensam eller i studentkorridor kan du nyttja våra tjänster. Om du bor i korridor, varför inte gå ihop ett gäng och få hjälp med att städa de gemensamma ytorna? Då det är många som nyttjar badrum och kök, kan dessa ibland vara mindre trevliga att städa, men ändå viktiga för den gemensamma trivseln.

Alla har olika behov och önskemål och vi på Jourstäd Sundsvall har därför många specialanpassade och flexibla tjänster som ni kan nyttja, det går t ex bra att bygga på vanlig hemstädning med ytterligare tjänster. Gör du detta påverkas priset. Vi förstår att många kan tycka att det känns lite obekvämt att släppa in en okänd person i sitt hem, därför är det alltid samma person från oss som kommer ut till dig. Du som kund kan oftast också bestämma när du önskar att få städat. Om du vill vara hemma eller ej är upptill dig.

Som student får du alltid reducerade priser när du nyttjar våra tjänster!

 

FAQ

Städning

Behöver vi vara hemma när ni ska städa?
Nej, men det går bra att vara det.

Är det samma person som kommer vid hemstädning?
Ja, det är alltid samma person.

Kan ni utföra en allergistädning?
Ja, meddela oss bara innan så vi är förberedda.

 

STÄDNING SUNDSVALL MED OMNEJD

Vi erbjuder alla städtjänster som du kan tänkas vilja ha hjälp med; allt från flyttstädning till sanering till en mindre hemstädning. Vi åtar oss alla typer av uppdrag, inget är för stort eller litet.

Både företagare och privatpersoner kan nyttja våra städtjänster. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och en offert.

 

STÄDFIRMA SUNDSVALL

Jourstäd hjälper till med städning Sundsvall och området runtomkring. Den städning vi erbjuder utförs av erfaren och noggrann personal. Vårt mål att du alltid ska vara nöjd med det jobb vi utfört och strävar därför efter att vara en av Sundsvalls mest flexibla städfirmor.

Vi håller konkurrenskraftiga priser och har ett stort utbud av tjänster. Skulle du vilja ha hjälp med något som mot förmodan inte är listat, är det bara att du kontaktar oss!

 

Miljövänlig städning Sundsvall

För en hållbar utveckling och för att ta hand vårda vår planet har vi på Jourstäd bestämt oss för att vara ett grönt företag. Vi vet att många bryr sig och miljömedvetenheten i Sverige ökar snabbt, vilket gör att både privatpersoner och företag efterfrågar miljövänliga tjänster. Vi använder endast miljövänliga rengöringsmedel i all vår städning och använder bara metoder som är skonsamma för miljö och omgivning. Anlitar du oss kan du vara säker på att vi utför ett bra jobb utan att skada miljön.

 

Våra arbetsområden

Vårt mål i första hand är att finnas till för kunder i Sundsvall med omnejd: Timrå, Matfors, Gnarp, Härnösand, Kvisselby mm, men även du utanför dessa områden är välkommen att kontakta oss. Våra städtjänster går att nyttja både för privatpersoner och företag.

Just nu kör vi kampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme. Välkommen!

 

Jourstäd Sundsvall kontaktuppgifter

Tel:073-841 95 67 (Dygnet Runt)

E-post:info@jourstadsundsvall.se

Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

Kontakta oss via länk nedan.

 

https://jourstadsverige.se/kontakt/

 

Kommentera

5 × ett =