Flyttstädning Luleå

Städning i Luleå

Vi har nu speciella kampanjer i Luleå.

 

https://jourstadlulea.se/

Besök länken ovan.

Vad erbjuder vi????

Flyttstädning LULEÅ
Flyttstädning LULEÅ

 

Flyttstädning Luleå

Låt oss ta hand om din flyttstädning, städning eller fönsterputsning. Vi är specialiserade på städning och flyttstädoch lämnar fasta samt löpande priser. Vi utför städjobb inom Luleå, Älvsbyn, Boden, Piteå, Råneå, Kalix mm åt både privatpersoner och företag. Titta gärna in i vår städlista där ni ser vad som ingår i vår tjänst för flyttstädning, ni finner den under fliken flyttstädning. Vi tar hand om allt från att rengöra köksfläktar, ugnar och kylskåp till att avkalka badrum! Vi vill göra din flytt enklare! Hör av dig för en offert!

 

Fönsterputsning Luleå

Jourstäd Luleå erbjuder fönsterputsning av inglasade verandor, inglasade balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster mm. Vi hjälper till med fönsterputsning vid byggstädning, flyttstädning och renovering. Enstaka uppdrag eller återkommande – du väljer vilken tjänst du behöver. Vi erbjuder så klart även fasta priser på fönsterputsning för er som önskar.
Jourstäd utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag. Inget jobb är för stort eller för litet! Material ingår så klart alltid i våra priser.

 

Städning Luleå

Städning på gång? Vi utför städning Luleå med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag. Vi vet att det ibland kan det kännas övermäktigt att utföra en ordentlig hemstädning eller att kanske städa ett dödsbo, är fallet så –  anlita oss på Jourstäd Luleå! Vi har erfaren och snabb städpersonal som hjälper dig att ta rätt på oredan och lämnar ditt hem eller lokalen skinande ren! Vi har både fasta priser och timpriser så du kan välja det som passar dig bäst. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på hemstädning! Vi gör vårt yttersta för att du alltid ska vara nöjd med oss!

 

 

Jourstäd Luleå

Tel: 073-841 95 67 (Dygnet Runt)

E-post: info@jourstadlulea.se

Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

Kommentera

5 × fyra =