Billig Flyttstädning Gävle

Billig Flyttstädning Gävle

FLYTTSTÄDNING GÄVLE

FLYTTSTÄDNING, STÄDNING, FÖNSTERPUTSNING

Jourstäd Gävle – En städfirma som bryr sig!

Jourstäd är en städfirma som hjälper dig dygnet runt med olika städuppdrag. Effektivitet, noggrannhet tillsammans med prisvärda tjänster gör att du får tid över till annat. Vi finns i Gävle med omnejd.

Billig Flyttstädning Gävle
Billig Flyttstädning Gävle

 

FLYTTSTÄDNING GÄVLE

Prisvärd flyttstädning Gävle

Vi arbetar med prismodeller baserade på våra kunders önskemål och behov. Vi på Jourstäd erbjuder både fasta och rörliga priser som vi baserar på vad du önskar och vad som passar dig. För att ge dig ett pris ber vi dig att kontakta oss för en offert, det blir mer korrekt.

Då vi utför flyttstädningar med fullt ansvar, det vill säga att vi utför exakt hela städningen, blir du som kund alltid nöjd. Allt ingår förutom några få saker; persiennrengöring, bortforsling av kvarlämnade saker, borttagning av klistermärken, tejp, häftmassa m.m. på målade ytor. Om temperaturen tillåter ingår även fönsterputsning. Vi lämnar alltid en s.k. ”nöjdkundgaranti”, detta innebär att om den inflyttade inte är nöjd med städningen, eller om hyresvärden inte tycker arbetet är rätt utfört, så utför vi på begäran en omstädning. Det är alltid den inflyttande som besiktigar, förutom de gånger hyresvärden besiktigar.

För privatpersoner är flyttstädning avdragsgillt med 50% direkt på fakturan. Detta gäller för dig som fyllt 18 år, samt har rätt till RUT-avdraget. Gällande dödsbon så är de dessvärre inte avdragsgilla.

Vi utgår alltid från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och har listor som checkas av för att se till att inget missas.

Städlistan – Vad ingår i flyttstädning?

  • Kök – spisrengöring ovan- och undersida, sidor och vägg. Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter. Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt). Rengöring ugn och värmeskåp. Rengöring plåtar och galler.

  • Kök – diskbänk, skåp, väggar, golv. Avtorkning skåp, in- och utvändigt. Rengöring av kakel och kryddhylla. Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda. Rengöring golv.
  • Kök – övrigt Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt. Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Toalett och badrum avkalkning. Toalettstol och tvättställ. Rengöring in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar.
  • Vardagsrum, sovrum, hall Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Övrigt Bortforsling av överblivna saker, möbler, grovsopor ingår inte. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ansvarar vi inte för. Nikotin skadade och grovt ned smutsade objekt lämnar vi pris på efter inspektion. Garanti i form av nöjdkundgaranti lämnas 1 vecka efter städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

 

https://jourstadgavle.se/kontakta-oss/

Kommentera

tre × ett =